Menu

Kek Lapis?

Kek Lapis Titian Muhibbah yang dah diubahsuai
Raya lepas, saya menerima tempahan kek lapis daripada sahabat-sahabat. Ada tiga jenis kek yang saya siapkan untuk mereka, iaitu Kek Lapis Asmaradana, Kek Lapis Idola dan Kek Lapis Titian Muhibbah. Gambar kat atas ni sebenarnya Kek Lapis Titian Muhibbah yang saya dah ubahsuai susun atur intinya. Hehehe. Apa-apapun, kek ni memang sedap! Resepinya kat rumah la pulak. Lainkali saya uploadkan, insya'ALLAH.

Erm...untuk Syawal akan datang, mak da bagi planning. Hehe. Mungkin saya akan buka untuk tempahan kek lapis sarawak. ;) Jadi kena balik rumah lebih awal untuk cuti beraya. Harapnya masa tu tak sibuk sangat dengan master. :) Doakan ya...

5 comments:

~~su manje~~~ said...

assalamualaikum...
salam kenal saya su manje seorang blogger baru..
singgah nak mintak izin nak ambil link blog yang menyelerakan nie nak masukkan dalam blog list member su,,
jika ada keizinan infron saya.... thanks...

apai said...

menarik juga semua pasal kek lapis kena cuba ni

Sunah Mohammad said...

@su
wa'alaikumsalam wrt..da inform~

@apai
ha~ cuba jangan tak cuba ye~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bab nak buat kek memang lemah.. bab makan kembali pakar

Sunah Mohammad said...

@lekatlekitgurl
hehe..takpe, belajar pelan2 ye~ :D

Author

authorHello, this food blog belongs to Sunah Sakura. I'm very fond of food. Nice food must be shared with others.
Learn More →



Blog Stats