Sunday, December 04, 2011

Sambal Udang dan Sayur Campur... Lagi Sedap Kalau Orang Lain Masak!


Alhamdulillah. Murah rezeki hari ni. Ada kawan housemate yang bermurah hati nak datang ke rumah dan memasak untuk kami. ^_^ Al-kisahnya dia baru lepas beli udang di pasar, teringin nak memasak. Dia duk dalam kampus, so takde perkakas memasak tu semua. Jadi dia datang la rumah kami nak guna benda-benda tu. Dia masak sambal udang. Sedapppp~ Saya yang alergik sikit dengan udang ni pun telan beberapa ekor. Erk! Insya'Allah ok je lagi ni. Takde keluar benda-benda pelik tu lagi. Hahaha~


Then housemate saya masakkan sayur campur kat atas ni. Tahniah lah untuk dia kerana berjaya memasak dengan enaknya. Ekekeke... Bagus betul mereka-mereka ni. Sungguh sedapppp sekali makan benda yang orang lain masak dengan penuh kasih sayang~ Ehehehe...

Hari ni saya releksss saje~ Resepi? Tak dekkkk! Lalala~



4 comments:

aDisH.sHidA said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

PERKAKAK....awat ceq ada typo nie...

best nyer ada org masakan....eh eh sambal udang dia letak serai ke

Lydia Miza(Aidyl Azim) said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

sediakan ubat sblm tergaru2 atau bengkak dik.wahh sedapnyer udang.lama dah cuti dr mkn udang.org len masak mmg sedap~~

mohd zhafri said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

habis la pasni org elergikkk....habis laa....huuuu~

Liza said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

salam kenal dr kak Liza...wah muda2 lagi dah rajin masak yer...tabik laaa...hihihihi
jemputlah singgah dapur akak yer...i followwww

Bicara Lensa

Disclaimer:

Segala resepi di dalam Selera Sakura adalah diderhakakan (word Che Mat) sendiri oleh ceq melainkan yang ada dimasukkan backlinks dari blog blogger-blogger chef handalan yang lain.
Sebarang copy mengopy melalui Selera Sakura hendaklah disertai juga dengan backlinks.
Sekian terima kasih.