Menu

Happy 25th Birthday Izzah Hazirah


Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Semalam, masa send gambar ni kat encik suami, beliau bertanya, "Siapa Izzah?"

Amboi, mana saya tahu siapa dia. Hihi.

Sebenarnya kek karamel ni tempahan customer dari fanpage Selera Sakura di Facebook. Dia tempah awal seminggu, untuk sambut birthday kawan dia. Budak UTM je rupanya. Dia nak perisa coklat, pandan dan vanilla.

Maka, balik dari lab petang semalam, terus menggigihkan diri buat kek karamel permintaannya, terhasillah kaler macam askar gitu. Sebab hijau, coklat dengan putih kan. Hihi.

Bila kek dah sejuk, saya pun terus cepat-cepat hias atas kek dengan fondant. Ni pun masih bertatih lagi guna fondant, tak berapa nak mahir tapi ada niat dalam hati satu hari nanti nak belajar betul-betul cara hias kek guna fondant, insya'Allah.

Terima kasih Alia dan kawan-kawan! :)

No comments:

Author

authorHello, this food blog belongs to Sunah Sakura. I'm very fond of food. Nice food must be shared with others.
Learn More →



Blog Stats