Monday, March 24, 2014

Selera Sakura Kini di Kuala Lumpur

Assalamualaikum dan selamat pagi!

Dah lama saya tutup kedai, sekarang baru nak bukak balik. Tapi kali ni bukan di Skudai atau Johor Bahru lagi.

Untuk makluman semua, saya telah berpindah ke Damansara Damai, Petaling Jaya. Oleh itu, segala tempahan kek sekarang adalah di sekitar sini sahaja. Melainkan tempahan Kek Lapis Sarawak yang Malaysian wide. Sebab kek lapis kan boleh pos ke seluruh Malaysia~ ;)

Saya baru sahaja berpindah tak sampai seminggu lagi. Sekarang dah duduk bersama encik suami. Cuma, tempahan kena ambil sikit-sikit dan hold sementara menunggu ketibaan peti ais dari rumah sewa lama encik suami. Dalam bisnes kek, peti ais memang sangat penting! Kalau tak, macam mana nak simpan mentega, ovallate, susu-susu yang dah dibuka, kek yang dah siap untuk disimpan, dan lain-lain.

Sebab tu, terima kasih sangat-sangat kepada pelanggan yang memahami dan sanggup menunggu hingga saya bersedia untuk menerima tempahan. Alhamdulillah. Bagi yang berminat untuk menempah, boleh tengok update kepada maklumat tempahan saya di SINI dan SINI.

Akhir sekali, doakan saya di sini. Moga dipermudahkan semuanya disamping encik suami tercinta.




0 comments:

Geng-geng Chef Tak Jadik!

Ramuan Selera!

kek (43) kek lapis (29) ayam (18) tempahan (16) pasta (15) jalan-jalan cari makan (9) admin (8) sup (8) keju (7) review (7) sosej (7) apam polkadot (6) dessert (6) food review (6) pastri (6) roti (6) apam (5) kentang (5) kuih-muih (5) projekcarikmakan (5) telur (5) tips (5) donat (4) lobak (4) nasi (4) cheesecake (3) kekacang (3) laksa (3) pizza (3) sayur (3) western (3) Maulidur Rasul (2) Menu Sihat (2) Ramadhan (2) bars (2) belacan (2) congo bars (2) ikan (2) jemput-jemput (2) lempeng (2) pencuci mulut (2) pisang (2) pulut (2) resepi (2) sarapan (2) 16 September (1) ABC (1) Hari Malaysia (1) JELITA (1) KB Delights (1) Kacang (1) Kacang Pool (1) Nasi Ayam (1) RAPI (1) agar-agar (1) ais (1) bangi golf resort (1) biskut (1) brownies (1) buffet ramadhan (1) chocolate (1) cookiesnginger (1) daun kunyit (1) dinner (1) diskaun (1) facebook (1) gift set (1) halia (1) hantaran (1) healthy (1) ikan bilis (1) ikan sardin (1) indian food (1) info (1) isu (1) johor (1) kacang panjang (1) kebab (1) kedai mamak (1) kek lapis 2015 (1) keropok (1) kismis (1) kuantan (1) kula cakes (1) kunyit (1) labu air (1) laksa tempurung (1) lilawadi (1) makaroni (1) mangga (1) masak-masak (1) megi (1) mentega (1) menu berbuka (1) minum petang (1) nasi kukus ayam berempah (1) nenas (1) panna cotta (1) pavlova (1) pemanggang ajaib (1) penkek (1) pudding (1) pulau pinang (1) restoran (1) sandwich (1) satay (1) spaghetti (1) strawberry (1) the banana leaf restaurant (1) tomyam (1) tortilla (1) udang (1) wrap (1) yis (1) yusbianco (1)

Disclaimer:

Segala resepi di dalam Selera Sakura adalah diderhakakan (word Che Mat) sendiri oleh ceq melainkan yang ada dimasukkan backlinks dari blog blogger-blogger chef handalan yang lain.
Sebarang copy mengopy melalui Selera Sakura hendaklah disertai juga dengan backlinks.
Sekian terima kasih.