Menu

Kek ... Erm...

Saya dah terlalu lama tak update kat sini. Minta maaf sangat-sangat. Tadi tengok follower bertambah. Rupa-rupanya Che Mat yang follow. Malunya lah saya sebab blog ni dah lama sangat tak update. Hari tu pun Kak Yatie yang follow. Adoh...sangat segan...

Takpe, tunggu nak dekat raya baru update banyak-banyak sikit. Lagipun, tak best la cilok resipi orang lain paste kat sini walaupun letak backlink. Huhu...

Okie..insya'Allah saya akan update nanti-nanti ye... :)


2 comments:

DeQdEq said...

deqdeq pun dah follow juga...ehheehe

Sunah Mohammad said...

hehe..terima kasih kakak~

Author

authorHello, this food blog belongs to Sunah Sakura. I'm very fond of food. Nice food must be shared with others.
Learn More →



Blog Stats