Re-Post: HOT! Spaghetti Tomyam~


Hampir terlupa pulak nak post entry ni!

Pasal makan...makan lagi! :p

Malam ni tadi makan makanan special lagi~ Hehehe...

Ni dia...


Hot Spaghetti Tomyam

Nape hot? Sebab memang hot! Semua Cik Wani punya pasal! Dia pi tambah lagi 2 biji cili padi tu sampai takleh nak hirup dah sup tomyam! (Haha~ Cik Wani dipersalahkan!) Kesian Kak Azila... Kesian Cik Wani... Kesian saya jugak... Semua jadi hot lepas makan~ Maaf ye semua... Huhuhu...

Tapi, memang sedap!

Apa? Macam mana nak buat?

Buat macam biasa... Haha~ Kejam betul!

Masak lah tomyam macam biasa, saya buat ni tomyam ayam. Kalau cik puan dan enchek tuan semua suka, boleh la buat tomyam seafood ke, tomyam daging ke, yang penting elakkan campur...kan Rasulullah tak galakkan campur makanan laut dan darat dalam satu hidangan. :)


Nak makan, tuang je kuah tomyam ke atas spaghetti...sedap oooo~~ Cik Puan Nabila jeles tak?

Admin: Hari tu kat Sarawak, guna Angel Hair untuk Laksa Sarawak. Pun sedap gak!

Sunah Sakura

| JDT Blogger | UTM PhD Student | Part Time Baker @ Selera Sakura | Email: siti_hasunah@yahoo.com

4 Comments

Previous Post Next Post