Menu

Kek Lapis Sarawak Bakal Berpindah


Salam readers,

Di sini saya ingin memaklumkan bahawa Kek Lapis Sarawak akan berpindah wajah menjadi Selera Sakura, di mana saya akan memuatkan sajian-sajian yang pernah saya masak ke dalam blog ini. Maka, blog ini bukan lagi khas untuk Kek Lapis Sarawak sahaja, tetapi turut memuatkan resepi-resepi lain yang pernah diderhaka (word Che Mat)~ Haha! Tak best betul cakap dengan penuh skema, kan? :D

Okie~ harap semua pemollow blog maklum akan hal ni, insya'Allah saya akan cuba jejak balik juga nanti untuk memberitahu pertukaran ni. URL turut akan bertukar sedikit masa lagi.

Harap maklum ye~ ;)


7 comments:

DeQdEq said...

wah...wah....makin hebat la sunah sekarang ni...baru seminggu deqdeq tinggalkan dunia blog byk rupanya deqdeq ketinggalan...

lepas selera sakura akan menyaingi dapur tanpa sempadan nampak gayanya..heheheheh...

good luck dear...

Sunah Mohammad said...

akak~ haha! tak mungkin lah menyaingi otai chef! :p

DeQdEq said...

hehhehe...deqdeq dtg lagi....

sunah, akak nak tanya, mcm mana nak letak entri2 terkini dari blog org lain mcm yg sunah buat tu...letak entri mat gebu...

akak dh lama teringin jga nak join venture promote entri blog kwn2...

sunah sudi ke klu akak letak entri sunah kat blog akak..heheheehh...blog akak x semantap blog sunah lagi...huhuhuhu

Sunah Mohammad said...

o..akak add new widget, bahagian feed..copy dulu link feed yang kat Posts (Atom) bahagian bawah sekali tu..paste kat bahagian ruang feed url..:)

hehe..boleh je kak~ saya pun nak carik geng gak ni sebenornye...dari dulu..huhu

DeQdEq said...

alamak...x berapa nak faham la sunah...

link feed, post(atom) tu apa...hhuhuhuhu

DeQdEq said...

dah dapat dah nak buat mcm mana...hehehe

trima kasih sunah

Sunah Mohammad said...

sama-sama kakak~

Author

authorHello, this food blog belongs to Sunah Sakura. I'm very fond of food. Nice food must be shared with others.
Learn More →



Blog Stats