Saturday, February 19, 2011

Kek Lapis Sarawak Bakal Berpindah


Salam readers,

Di sini saya ingin memaklumkan bahawa Kek Lapis Sarawak akan berpindah wajah menjadi Selera Sakura, di mana saya akan memuatkan sajian-sajian yang pernah saya masak ke dalam blog ini. Maka, blog ini bukan lagi khas untuk Kek Lapis Sarawak sahaja, tetapi turut memuatkan resepi-resepi lain yang pernah diderhaka (word Che Mat)~ Haha! Tak best betul cakap dengan penuh skema, kan? :D

Okie~ harap semua pemollow blog maklum akan hal ni, insya'Allah saya akan cuba jejak balik juga nanti untuk memberitahu pertukaran ni. URL turut akan bertukar sedikit masa lagi.

Harap maklum ye~ ;)






7 comments:

DeQdEq said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

wah...wah....makin hebat la sunah sekarang ni...baru seminggu deqdeq tinggalkan dunia blog byk rupanya deqdeq ketinggalan...

lepas selera sakura akan menyaingi dapur tanpa sempadan nampak gayanya..heheheheh...

good luck dear...

Sunah Mohammad said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

akak~ haha! tak mungkin lah menyaingi otai chef! :p

DeQdEq said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

hehhehe...deqdeq dtg lagi....

sunah, akak nak tanya, mcm mana nak letak entri2 terkini dari blog org lain mcm yg sunah buat tu...letak entri mat gebu...

akak dh lama teringin jga nak join venture promote entri blog kwn2...

sunah sudi ke klu akak letak entri sunah kat blog akak..heheheehh...blog akak x semantap blog sunah lagi...huhuhuhu

Sunah Mohammad said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

o..akak add new widget, bahagian feed..copy dulu link feed yang kat Posts (Atom) bahagian bawah sekali tu..paste kat bahagian ruang feed url..:)

hehe..boleh je kak~ saya pun nak carik geng gak ni sebenornye...dari dulu..huhu

DeQdEq said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

alamak...x berapa nak faham la sunah...

link feed, post(atom) tu apa...hhuhuhuhu

DeQdEq said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

dah dapat dah nak buat mcm mana...hehehe

trima kasih sunah

Sunah Mohammad said... [Menaikkan Selera Yang Ni...]

sama-sama kakak~

Ramuan Selera!

kek (43) kek lapis (29) ayam (18) tempahan (16) pasta (15) jalan-jalan cari makan (9) admin (8) sup (8) keju (7) review (7) sosej (7) apam polkadot (6) dessert (6) food review (6) kentang (6) pastri (6) roti (6) apam (5) kuih-muih (5) projekcarikmakan (5) telur (5) tips (5) donat (4) lobak (4) nasi (4) cheesecake (3) kekacang (3) laksa (3) pizza (3) sayur (3) western (3) Kacang (2) Maulidur Rasul (2) Menu Sihat (2) Ramadhan (2) bars (2) belacan (2) congo bars (2) ikan (2) ikan bilis (2) jemput-jemput (2) lempeng (2) pencuci mulut (2) pisang (2) pulut (2) resepi (2) sarapan (2) 16 September (1) ABC (1) Hari Malaysia (1) JELITA (1) KB Delights (1) Kacang Pool (1) Nasi Ayam (1) RAPI (1) agar-agar (1) ais (1) bangi golf resort (1) biskut (1) brownies (1) buffet ramadhan (1) chocolate (1) cookiesnginger (1) daun kunyit (1) dinner (1) diskaun (1) facebook (1) gift set (1) halia (1) hantaran (1) healthy (1) ikan sardin (1) indian food (1) info (1) isu (1) johor (1) kacang panjang (1) kebab (1) kedai mamak (1) kek lapis 2015 (1) keropok (1) kismis (1) kuantan (1) kula cakes (1) kunyit (1) labu air (1) laksa tempurung (1) lilawadi (1) makaroni (1) mangga (1) masak-masak (1) megi (1) mentega (1) menu berbuka (1) minum petang (1) nasi kukus ayam berempah (1) nenas (1) panna cotta (1) pavlova (1) pemanggang ajaib (1) penkek (1) pudding (1) pulau pinang (1) restoran (1) sambal (1) sandwich (1) satay (1) spaghetti (1) strawberry (1) tempe (1) the banana leaf restaurant (1) tomyam (1) tortilla (1) udang (1) wrap (1) yis (1) yusbianco (1)

Disclaimer:

Segala resepi di dalam Selera Sakura adalah diderhakakan (word Che Mat) sendiri oleh ceq melainkan yang ada dimasukkan backlinks dari blog blogger-blogger chef handalan yang lain.
Sebarang copy mengopy melalui Selera Sakura hendaklah disertai juga dengan backlinks.
Sekian terima kasih.